Trænger huset til nye døre eller vinduer efter mål?

Husets vinduer og døre er udsat for det meget omskiftelige danske vejr, og derfor kan det med tiden blive nødvendigt med en udskiftning. Hvis det er blevet tid til at få udskiftet dine vinduer og døre i hjemmet eller i din erhvervsbygning, så står vi hos Tømrermester Thomas Anker ApS altid klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring inden for blandt andet udskiftning af vinduer og døre, og vi kører gerne ud til både private husejere og forskellige erhvervskunder. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde omkring Kolding, Vejle, Fredericia eller omegn.

Nye vinduer og døre kan give huset et nyt udtryk

Der er mange fordele ved at få udskiftet husets utætte vinduer og døre. Ud over at du fremadrettet kan spare penge på varmeregningerne og få et bedre indeklima, så kan du også give dit hus et helt nyt og moderne udtryk.

Vi tilbyder en udskiftning af vinduer såvel som døre, der lever op til dine individuelle ønsker og behov i forhold til blandt andet:

  • Udseende
  • ​Lysindfald
  • ​Energivenlighed
  • ​Materialevalg
  • ​Pris.

Opnå besparelser på varmeregningen og et bedre indeklima

Med en udskiftning af vinduer og døre kan du som nævnt potentielt set også opnå store besparelser på din varmeregning og et bedre indeklima uden kuldebroer og træk. Når dine vinduer og døre er utætte, siver den varme luft indefra nemlig ud, og den kolde luft udefra siver ind. På den måde bruger du unødvendigt mange ressourcer på at opvarme din bolig. Derfor kan en udskiftning af vinduer være en både økonomisk fordelagtig og miljøvenlig investering.

Kontakt os og få beregnet en pris på udskiftning af vinduer

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser eller dine muligheder for at få udskiftet dine vinduer i din bolig? Så kontakt os gerne allerede i dag for en indledende dialog. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, der matcher dine individuelle ønsker og behov for den endelige montering af vinduer og/eller døre.

Tømrer med mangeårig erfaring

Siden 2007 har der ikke været den opgave inden for tømrerfaget, som vi ikke har kunne klare.

Medlem af Byg Garanti

Som medlem af DI Dansk Byggeri er du dækket af Byg Garanti når du hyrer os til en tømreropgave.

Fuld tilfredshedsgaranti

Vores team af kvalitetsbevidste håndværkere sørger for at tilgodese dine ønsker og behov ved opgaven.

Skal vi gøre dine drømme til virkelighed? Kontakt vores tømrer i dag

Er det endelig blevet tid til at realisere din bygge- eller renoveringsdrøm? Så kontakt os gerne allerede i dag for en indledende snak omkring dine individuelle ønsker og behov samt forventninger til det færdige resultat. Herefter udarbejder vores tømrer et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, så du på forhånd ved, hvor meget din opgave kommer til at koste dig.

Firmainformation

Tømrermester Thomas Anker Aps

CVR-nummer: 35249842

Sindalvej 3 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Kvalitetsbevidst håndværk

Hos Tømrermester Thomas Anker i Kolding tilbyder vi alle former for tømrerarbejde i Vejle, Fredericia og trekantområdet.

Med vores mange års erfaring som tømrer, kan vi hjælpe med alt fra udskiftning af døre og vinduer til renovering af tag. Kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud.