Thomas Anker i Kolding, Midtjylland, DK på Houzz

​Tilbygning til hus eller sommerhus

​Er behovet for mere plads ved at trænge sig på, eller kunne du godt tænke dig en carport til din bil, overvejer du måske at bygge til.

Hos Thomas Anker ApS har vi stor ekspertise og mange års erfaring med tilbygning. Vi har igennem årene lavet mange forskellige typer af tilbygningsopgaver – dette arbejde er hovedsageligt blevet udført i områderne omkring Kolding, Vejle og Fredericia, hvor vi ønsker at blive din lokale samarbejdspartner.

Nye regler for tilbygning giver dig flere muligheder

​Det er nu blevet endnu mere fordelagtigt at bygge til, da reglerne for nybygning og tilbygning er blevet ændret. Med det nye bygningsreglement (BRo8) er reglerne blevet revidereret, således at det er muligt at bygge på en større del af grunden. Små bygninger kan også bygges bredere og højere.

​Det gør det nemmere for dig at bygge til og at få den størrelse på din tilbygning, som du ønsker. Muligheden for også at bygge små bygninger eller en tilbygning større i bredden og højere, åbner også op for mange flere muligheder.

Kontakt os lige her

Står du og skal have lavet en tilbygning? Vi står klar til at hjælpe dig. Du ringe til os på telefon 31 23 66 41 eller sende os en mail på info@thomasanker.dk.

Få et gratis tilbud

For spørgsmål vedr. byggeopgave eller et gratis og uforpligtende tilbud - ring på tlf.:  ​31 23 66 41​ eller udfyld denne formular:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Thomas Anker ApS - Sindalvej 3 - 6000 Kolding​ - Tlf.: 31 23 66 41 - E-mail: info@thomasanker.dk -  CVR: 35249842