Thomas Anker i Kolding, Midtjylland, DK på Houzz

Nyt tag på dit hus – gør os til din specialist​

​​Uanset om dit tag trænger til en decideret udskiftning til nyt tag, eller om det blot behøver en kærlig hånd, kan du gøre resultatet bedre med autoriseret hjælp.

Hos Thomas Anker ApS kan vi hjælpe dig med at lægge et nyt tag på dit hus eller med at renovere det, du allerede har. Mange års erfaring har gjort os til specialister inden for tagrenovering og taglægning, og vi opererer primært i og omkring Kolding, Vejle og Fredericia.

Renovering eller et nyt tag

Det kan betale sig for dig at holde godt øje med dit tag. Du kan tage meget i opløbet ved at føre opsyn med det og måske endda undgå at skulle betale for et helt nyt tag.​

​Taget er det vigtigste værn mod vores hårdføre klima, og du kan spare rigtig mange penge ved at opdage mindre utætheder, så de ikke udvikler sig til større skader med tiden.

Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større udskiftning og et helt nyt tag.

Kontakt os for yderligere information

Vi vil rådgive og vejlede dig på bedst mulig vis og vurdere hvilken løsning, der er den bedste i din situation.​ Du kan kontakte os på telefon 31 23 66 41 eller sende os en mail på info@thomasanker.dk angående et nyt tag.

Få et gratis tilbud

For spørgsmål vedr. byggeopgave eller et gratis og uforpligtende tilbud - ring på tlf.:  ​31 23 66 41​ eller udfyld denne formular:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Thomas Anker ApS - Sindalvej 3 - 6000 Kolding​ - Tlf.: 31 23 66 41 - E-mail: info@thomasanker.dk -  CVR: 35249842