Trænger huset til et nyt tag?

Taget på dit hus udgør sammen med facaden det primære værn mod vind og vejr. Der med til at sikre, at der er lunt og behageligt indenfor i hjemmet og ikke mindst tørt. Er dit tag utæt, eller viser det andre tegn på, at det er ved at være tid til at få lagt et nyt tag? Så står vi hos Tømrermester Thomas Anker ApS klar til at udføre arbejdet for dig.

Vi er et lokalt tømrerfirma i Kolding, Fredericia, Vejle og omegn, og vi har mange års erfaring inden for forskellige former for tagopgaver – herunder blandt andet lægning af nyt tag, som vi både udfører for private husejere og erhvervskunder.

Hvilket tagmateriale skal du vælge?

Når du skal have lagt et nyt tag på dit hus, er der flere forskellige valg, du skal træffe. Et af dem er, hvilket tagmateriale du skal vælge. Der er som regel altid flere forskellige muligheder at vælge imellem. Måske har du været godt tilfreds med det tag, der allerede ligger på huset. Måske vil du gerne prøve et andet tagmateriale for at sikre en længere holdbarhed eller opnå en billigere pris.

Blandt de mest populære løsninger er:

  • ​Eternittag
  • ​Tegltag
  • ​Tagpaptag.

Vi står selvfølgelig altid klar med kyndig rådgivning og vejledning, hvis du ønsker det, så vi sammen kan sikre os, at du får den helt rigtige løsning, der matcher dine ønsker og behov. 

Måske kan taget nøjes med en renovering

I nogle tilfælde vil det være muligt at sætte ind med en tagrenovering i stedet for at lægge et nyt tag med det samme. Det kan for eksempel være, hvis der er en mindre utæthed, der nemt kan repareres, eller hvis du gerne vil købe dig lidt tid til at få sparet op til et nyt tag.

Vi kommer gerne forbi og foretager en besigtigelse af dit tag og forelægger de forskellige muligheder for dig, hvad enten det er nødvendigt med et nyt tag her og nu, eller om vi kan reparere taget i første omgang.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde

Vi tilbyder kvalitetsarbejde til skræddersyede priser, og derfor udarbejder vi selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop det tagarbejde, du ønsker at få udført.

Tømrer med mangeårig erfaring

Siden 2007 har der ikke været den opgave inden for tømrerfaget, som vi ikke har kunne klare.

Medlem af Byg Garanti

Som medlem af DI Dansk Byggeri er du dækket af Byg Garanti når du hyrer os til en tømreropgave.

Fuld tilfredshedsgaranti

Vores team af kvalitetsbevidste håndværkere sørger for at tilgodese dine ønsker og behov ved opgaven.

Skal vi gøre dine drømme til virkelighed? Kontakt vores tømrer i dag

Er det endelig blevet tid til at realisere din bygge- eller renoveringsdrøm? Så kontakt os gerne allerede i dag for en indledende snak omkring dine individuelle ønsker og behov samt forventninger til det færdige resultat. Herefter udarbejder vores tømrer et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, så du på forhånd ved, hvor meget din opgave kommer til at koste dig.

Firmainformation

Tømrermester Thomas Anker Aps

CVR-nummer: 35249842

Sindalvej 3 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Kvalitetsbevidst håndværk

Hos Tømrermester Thomas Anker i Kolding tilbyder vi alle former for tømrerarbejde i Vejle, Fredericia og trekantområdet.

Med vores mange års erfaring som tømrer, kan vi hjælpe med alt fra udskiftning af døre og vinduer til renovering af tag. Kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud.